Online Casino Nederland

Gokken bij landbased en online casino's

Speel online casino spellen

Casino Quiz

Test nu je casino kennis in onze gratis casino Quiz, kijk of je alle 10 de vragen goed beantwoord.

Nog meer leuke casino quizjes spelen? Kijk hieronder voor ons aanbod:

Las Vegas quiz
Roulette quiz
Ben jij een blackjack koning?
Casino quiz
Welk casino is dit en waar staat het quiz

Lees hieronder de vragen en antwoorden nog eens na van de bovenstaande casino quiz.
De antwoorden staan onderaan de pagina.

  1. Wat is het hoogste getal op een roulette wiel?
    a. 32
    b. 34
    c. 36
    d. 38
  2. Bij Blackjack krijg je 2 Azen gedeeld . De dealer heeft een Vijf. Wat kun je het beste doen?
    a. Kaart nemen
    b. Verdubbelen
    c. Passen
    d. Splitten
  3. Welke van onderstaande ‘pokerhanden' is het hoogst?
    a. Four of a kind
    b. Straight Flush
    c. Full House
    d. Royal Flush
  4. Welk getal moet je bij het kaartspel Punto Banco zo dicht mogelijk benaderen?
    a. 7
    b. 9
    c. 12
    d. 21
  5. Je hebt op gokkasten vaak symbolen die ieder ander symbool kunnen vertegenwoordigen. Hoe worden deze symbolen genoemd?
    a. Wild
    b. Bonus
    c. Scatter
    d. Multipliers
  6. Bij roulette zet je €5 in op de rij 22-23-24. Het winnende getal is 23. Hoeveel krijg je dan uitbetaald?
    a. 35
    b. 60
    c. 90
    d. 180
  7. Bij Poker verdient het casino geld door een bepaald percentage van iedere pot in te houden . Hoe wordt dit percentage genoemd?
    a. Ante
    b. Rake
    c. Blind
    d. Raise
  8. Welke score wordt bij het dobbelspel Craps het meest gegooid?
    a. 5
    b. 7
    c. 8
    d. 9
  9. Hoe oud moet je minimaal zijn om Holland Casino in te mogen?
    a. 16
    b. 18
    c. 21
  10. Welk nieuwsbericht had casinosnederland.com op 17 januari 2016?
    a. XL WIN casino Berkel-Enschot opent eerste week maart zijn deuren
    b. 100 gratis spins op Starburst bij registratie, geen storting nodig!!!
    c. 1000 maal dank voor 1000 facebook likes!
    d. Ontvang 175 free spins en win tickets voor Guns N’ Roses
    e. Na jaren van discussie toch legalisering voor online gokken?
    f. Staatsloterij en Lotto gaan fuseren

Antwoorden:

  1. C
  2. D
  3. D
  4. B
  5. A
  6. B
  7. B
  8. B
  9. B
  10. B

Vergeet ook niet de andere leuke quizjes te spelen!

Las Vegas quiz
Roulette quiz
Ben jij een blackjack koning?
Casino quiz
Welk casino is dit en waar staat het quiz

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )
Ontvang, net als 5421 mensen voor je, alleen de allerbeste aanbiedingen van casino's in Nederland zowel online als landbased casino's. Ontvang gratis speelgeld, vouchers en free spins.
Meld je vandaag nog aan en ontvang direct free spins!
Casino's Nederland © 2014