Online Casino Nederland

Gokken bij landbased en online casino's

Speel online casino spellen

Roulette Quiz

Wil je je kennis van roulette eens uittesten in een gratis roulette Quiz? Doe dan mee met deze roulette quiz en bekijk hoeveel van de 10 vragen je juist beantwoord. Leuk om te doen, tevens leerzaam voor als je een vraag nog niet wist.

Wil je na deze quiz meer weten over roulette, start dan bij de pagina roulette algemeen om alles over roulette te leren.  Meer leuke testjes spelen?

Las Vegas quiz
Roulette quiz
Ben jij een blackjack koning?
Casino quiz
Welk casino is dit en waar staat het quiz

Lees hieronder nog eens alle vragen en antwoorden van de bovenstaande roulette quiz terug.

  1. Hoe noem je het balletje in roulette?
    a. Roulette balletje
    b. De kogel
    c. De knikker
    d. Marble ball
  2. Wat is de officiele benaming van het wiel in roulette?
    a. Het wiel
    b. Het rad
    c. De cilinder
    d. De ring
  3. Welke vorm van roulette speel je niet in een casino?
    a. Frans roulette
    b. Russisch roulette
    c. Europees roulette
    d. Amerikaas roulette
  4. Roulette wordt wel eens het spel van de duivel genoemd, waarom is dat?
    a. Als je alle getallen optelt van het roulette wiel dan is de som 666.
    b. Rood en zwart zijn de kleuren van de duivel
    c. Gokken is een uitvinding van de duivel volgens de kerk
    d. Dat wordt zo nooit genoemd
  5. Hoeveel betaald een inzet op Transversale oftewel Street (Three line)?
    a. 17:1
    b. 11:1
    c. 8:1
    d. 7:1
  6. Wat is Orphelins bij roulette?
    a. Bij Orphelins zet je vijf fiches in: een op de 1, een op 6/9, een op 14/17, een op 17/20 en een op 31/34.
    b. Bij Orphelins zet je vier fiches in. Een op 0–3, een op 12–15, een op 32–35 en een op 26.
    c. Bij Orphelins dan zet je in op de getallen: 0-2-3-4-7-12-15-18-19-21-22-25-26-28-29-32-35.
    d. Bij Orphelins leg je een fiche op de 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30 en 33/36
  7. Wie zie je op dit schilderij afgebeeld ?
    a. Kees Jansma uitvinder van het roulette spel
    b. Hans Wilhelm Geiger uitvinder van het roulette spel
    c. Siegfried von Basch uitvinder van het roulette spel
    d. Blaise Pascal uitvinder van het roulette spel
  8. Wat is het belangrijkste verschil tussen Europees roulette en Amerikaans roulette?
    a. Europees roulette wordt gespeeld in Europa en Amerikaans roulette in Amerika.
    b. Een Amerikaanse roulette heeft twee vakjes met een nul (0 en 00), dus 38 vakjes in totaal.
    c. De taal op de speeltafel is anders
    d. De inzet is in Euro's of Dollars
  9. Bij de Franse roulette van NetEnt speel je op M12 waar zet je dan je inzet op?
    a. Op alle even nummers
    b. Op de nummers 1 tot en met 12
    c. Op de nummers 13 tot en met 24
    d. Op alle oneven nummers
  10. Stel je speelt multiwheel roulette en je zet 5 euro in op 20, bij 5 van de 8 roulette wielen valt de kogel op 20, hoeveel keer krijg je dan je inzet ?
    a. 175X
    b. 150X
    c. 100X
    d. 35X

Antwoorden:

  1. B
  2. C
  3. B
  4. A
  5. B
  6. A
  7. D
  8. B
  9. C
  10. A

Meer leuke testjes spelen?

Las Vegas quiz
Roulette quiz
Ben jij een blackjack koning?
Casino quiz
Welk casino is dit en waar staat het quiz

 

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief!
I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )
Ontvang, net als 5421 mensen voor je, alleen de allerbeste aanbiedingen van casino's in Nederland zowel online als landbased casino's. Ontvang gratis speelgeld, vouchers en free spins.
Meld je vandaag nog aan en ontvang direct free spins!
Casino's Nederland © 2014